Descobrim la campanya

Únicament amb ecosistemes saludables podem millorar els mitjans de vida de les persones, contrarestant el canvi climàtic i detenint el col·lapse de la biodiversitat. El ritme frenètic de la humanitat està destruint la terra, és evident, que ja no podem seguir el mateix camí de danys irreversibles contra el medi ambient.

La festa del Medi Ambient arriba amb l'objectiu d'inspirar, fer reflexionar i motivar sobre la importància de tenir cura de l'entorn i els ecosistemes que ens envolten.

 

La vida va néixer a l'aigua, no deixem que mori a la Terra.

Vols projectar o difondre el vídeo? 

comp1.gif

El dia del Medi Ambient

Des dels seus inicis l’any 1974, el Dia Mundial del Medi Ambient s’ha convertit en una plataforma global que crea consciència i respon amb accions davant dels temes més preocupants (des de la contaminació marina i l’escalfament globals, fins al consum insostenible i els delictes contra la vida silvestre).

 

La participació de milions de persones en aquest dia, al llarg de tots aquests anys, ha servit per impulsar canvis als hàbits de consum de la humanitat i a la política nacional i internacional.

Les Nacions Unides van declarar el “Decenni sobre la Restauració dels Ecosistemes”, 2021-2030, el passat dia 5 de juny aprofitant el Mundial del Medi Ambient 2021.

La ment humana no té límits. Però el nostre planeta sí. Ja no podem seguir el camí de danys irreversibles contra el medi ambient. Hem de retornar la vida a tot allò que hem destruït i reconnectar amb el que ens sustenta. La nostra casa.

comp2.gif

“La vida va néixer a l’aigua,
que no mori a la Terra”

El cicle de naixement de la Terra va començar a l’aigua i seguint-lo fins als nostres dies ha acabat generant la Terra que coneixem. Per això, és tan important mantenir tots els aspectes que conformen la nostra casa.

 

És moment d'inspirar canvis positius, reflexionar sobre el consum, desenvolupar models més ecològics, produir de manera més sostenible, invertir en reparació del medi ambient, motivar a actuar i construir un futur més verd.

La vida va néixer a l’aigua, no deixis que mori a la terra. 

ma_kv_fullhd_editable_Mesa de trabajo 1.jpg
 
gif-panoramicas-andorra.gif

Un missatge internacional que a Andorra es multiplica

L'ecosistema d'Andorra ens genera beneficis inavaluables, com la climatologia, l'aire que respirem, subministraments d'aigua, aliments i materials de tota mena, salut física i mental, així com una gran identitat. És més, és la llar de la valuosa vida silvestre i, per a moltes persones, significa font d'admiració i, fins i tot, espiritualitat.

Per aquesta raó, la nostra participació i activació de l’any 2022 està focalitzada en el crit internacional “Una sola Terra” però enfocat amb el nostre missatge personal, directe i participatiu cap a la ciutadania i visitants del Principat.